Het kiezen van de juiste brillenglazen zou uw prioriteit moeten zijn bij het kiezen van een bril. Om weer natuurlijk scherp te zien is het namelijk van belang dat u de juiste kwaliteit brillenglazen heeft én kiest voor glazen die goed aansluiten op uw levensstijl en behoeften. Hans Nota optiek biedt verschillende kijkoplossingen die aansluiten op elke levensfase en kijkbehoefte.


Maak uw Ray-Ban® bril nu nog specialer met originele Ray-Ban® glazen op sterkte. Niet alleen heldere correctie glazen, maar ook zonneglazen zijn nu verkrijgbaar in originele Ray-Ban® glazen op sterkte. Alleen verte of juist multifocaal?        Er zijn tal van opties mogelijk, waaronder Transitions en dunner geslepen glazen. In de winkel kunnen we kijken welke wensen u heeft en wat daar de mogelijkheden voor zijn.

Ontdek  meekleurende glazen die zich automatisch aanpassen aan wisselende lichtomstandigheden met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Ze zijn uniek ontworpen om uw ogen te beschermen door buiten 100% van de uv-stralen tegen te houden en binnen te helpen beschermen tegen schadelijk blauw licht.
Voor mensen die vaak op weg zijn, watersport beoefenen of op wintersport gaan is een gepolariseerde zonnebril geen overbodige luxe. Zo heeft een visser met een gepolariseerde zonnebril geen last van de schittering van het zonlicht, maar ziet hij de vissen beter zwemmen. Op de weg voelt een polariserende zonnebril veiliger en comfortabel, omdat je niet wordt verblind door de zon.

Enkelvoudige brillenglazen hebben dezelfde sterkte over het hele glas en worden gebruikt voor verte- en leesbrillen. Hans Nota optiek biedt een ruime keuze aan enkelvoudige glazen die aan uw behoeften voldoen en waarmee u er goed uitziet. Een lust voor het oog.

Multifocale brillenglazen zijn de beste oplossing voor als u een verte- en een leesbril nodig heeft. Wij bieden een groot aantal innovatieve producten die superieure optische prestaties, een betere esthetiek en optimaal comfort bieden, alles gecombineerd in één glas.

Ons gezichtsveld wordt beperkt nu wij meer tijd binnenshuis doorbrengen. Intermediair- en nabijzicht zijn belangrijker dan het vertezicht om binnen comfortabel te kunnen leven en werken. De Home & Office brillenglazen zijn speciaal ontworpen om u binnenshuis soepel en moeiteloos zicht te geven.


Als u achter het stuur zit, is goed zicht zeer belangrijk: het houdt u en anderen op de weg veilig, en geeft u een nog comfortabelere rijervaring. De hoogwaardige coatings van Nikon minimaliseren ongewenste reflecties en schitteringen, zodat u zich volledig op de weg kunt concentreren.